INGREDIENTE ORGANICE

TOATE INGREDIENTELE LULU SKINCARE SUNT 100% NATURALE SI ORGANICE
about image

Selectarea ingredientelor

Fiecare ingredient este meticulos selectat si cercetat sa imbunatateasca conditia pielii dumneavoastra. Linia noastra de cosmetice este realizata din ingrediente ca uleiul de baobab, uleiul de buriti, unt de shea, ulei de cocos, ulei de catina, extract CO2 de morcov, uleiuri esentiale si pudre vegetale.

Valoarea ingredientelor

Ingredientele de lux pe care le utilizam, sunt rare si valoroase ca efecte, metode de obtinere si cost. Multe dintre ele sunt legendare si au rezistat in timp tocmai pentru ca au dovedit consecvent rezultate exceptionale.

Va invit sa descoperiti mai jos o parte din ingredientele noastre favorite

ULEIUL DE BAOBAB

ULEIUL DE BAOBAB

Uleiul de baobab- Adansonia digitate- Arborele de baobab este originar din Africa. Uleiul de baobab este bogat in Omega 3, Omega 6, Omega 9, vitaminele A, D,E, K, acid linoleic, acid oleic si acid malvic. Cu o compozitie luxoasa, bogata in vitamin si acizi grasi, imbunatateste elasticitatea si regenereaza celulele pielii, este excelent pentru pielea foarte uscata, crapata, afectata de arsuri.
ULEIUL DE BURITI

ULEIUL DE BURITI

Uleiul de buriti - Mauritia flexuosa - Buriti este un arbore ce creste in general in zonele mlastinoase din America de Sud, iar numele acestui arbore se traduce prin “Arborele vietii”. Uleiul de buriti este extrem de bogat in vitamina E ( tocoferoli ) si una dintre cele mai bogate surse de provitamina A. Prin prisma proprietatilor sale, uleiul de buriti este capabil sa absoarba razele UV, sa capteze si sa neutralizeze radicalii liberi,responsabili cu degradarea pielii. Datorita continutului in carotenoizi, uleiul de buriti are efect emolient, reface echilibrul pielii deshidratate si lipsite de umiditate.
ULEIUL DE MIGDALE

ULEIUL DE MIGDALE

Ulei de migdale - Prunis amygdalus - Migdalul este cunoscut inca din antichitate si foarte pretuit de greci, acestia fiind primii care au adus migdalele in Europa de Sud. Uleiul de migdale este iubit datorita propietatilor sale puternic hidratante, potrivit pentru orice tip de piele indeosebi pentru cea sensibila, uscata sau fragila. Un emolient excelent, este eficient in tratarea eczemelor, vergeturilor si psoriazisului, protejeaza tenul impotriva razelor UV si calmeaza arsurile.
ULEIUL DE JOJOBA

ULEIUL DE JOJOBA

Ulei de jojoba - Simmondsia chinensis - Planta de jojoba este cultivata in regiunile de desert din Arizona si Mexic. Uleiul de jojoba nu este de fapt un ulei, este o ceara lichida. Uleiul de jojoba are o compozitie asemanatoare sebumului uman, secretat de glandele sebacee, avand proprietati hidratante, calmante, hranitoare, emoliente si regenerante. Nu lasa pelicula uleioasa, se absoarbe rapid si ofera pielii elasticitate, catifelare si stralucire.
ULEIUL DE ARGAN

ULEIUL DE ARGAN

Uleiul de argan - Argania spinosa - Originar din Africa, Maroc, copacii de culoare vesnic verde de argan au o inaltime de 10 m si trunchiuri spinoase, flori de marime mica si fructe de culoare galbena cu nuca in interior. Denumit si “elixirul tineretii”, acest ulei minunat este leacul tineretii fara batranete. Uleiul de argan este un ulei pretios, bogat in fitosteroli si antioxidanti, extrem de apreciat pentru proprietatile sale anti-age, reparatoare, regeneratoare si nutritive ce confera pielii un aspect mai tanar, mai ferm si mai neted.
ULEIUL DE GALBENELE

ULEIUL DE GALBENELE

Uleiul de galbenele - Calendula officinalis - Uleiul de galbenele este obtinut prin macerarea florilor de galbenele intr-un ulei vegetal purtator( ulei de masline, ulei de floarea soarelui). Recunoscut pentru efectul antiinflamator si reparator al pielii, este utilizat pentru calmarea iritatiilor,ingrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de cuperoza, eczema sau arsuri solare.
ULEIUL DE RICIN

ULEIUL DE RICIN

Uleiul de ricin - Ricinus communis seed oil - Ricinul este o planta anuala ornamentala, raspandita in zonele tropicale dar si in cele cu climat temperat. Uleiul de ricin contine proteine, vitamine si minerale care mentin pielea hranita si sanatoasa. Este renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor, fiind deosebit de apreciat pentru stimularea cresterii parului. Este emolient pentru piele, cu efect calmant si usor cicatrizant.
ULEIUL DE MORCOV

ULEIUL DE MORCOV

Uleiul de morcov - Daucus carota extract - Uleiul de morcovi este un macerat uleios, obtinut din macerarea radacinior de morcov intr-un ulei vegetal. Este bogat in vitaminele A, B, C, D, E si F. Are efect antioxidant, revitalizeaza pielea si ii confera luminozitate, uniformizeaza culoarea si imbunatateste elasticitatea tegumentului.
ULEIUL DE COCOS

ULEIUL DE COCOS

Uleiul de cocos - Cocos nucifera oil - Arborele de cocos este originar din zona Oceanului Indian. Este foarte apreciat in cosmetica pentru parfumul si finetea sa. Datorita continutului bogat in acizi grasi saturati, uleiul de cocos este util pentru ingrijirea pielii uscate, iritate, contribuie la restaurarea hidro-lipidice ale pielii, hraneste si netezeste firele de par.
ULEIUL DE BABASSU

ULEIUL DE BABASSU

Uleiul de babassu - Orbignya oleifera seed oil Uleiul este extras din semintele palmierului babassu, specie nativa a bazinului Amazonian. Este un ulei usor, penetrant, ce protejeaza pielea de deshidratare si lupta impotria semnelor imbatranirii cutanate. Bogat in fitosteroli, uleiul de babassu este emolient, are proprietati anti-inflamatoare si de protective impotriva radiatiilor UV.
ULEIUL DE MASLINE

ULEIUL DE MASLINE

Uleiul de masline - Olea europaea oil - Uleiul de masline contine vitamine si antioxidanti, aducand multiple beneficii pentru piele si par. Contine polifenoli, fitosteroli si vitamina E. Este emollient si nutritive, hraneste pielea in profunzime, echilibreaza sistemul natural de hidratare al pielii.
ULEIUL DE NEEM

ULEIUL DE NEEM

Uleiul de neem - Melia azadirachta fruit/ seed oil - Arborele de neem este un arbore vesnic verde originar din India, Pakistan si Burna. Neem-ul a fost folosit in India din timpuri stravechi si este mentionat in textile antice ca fiind un arbore sacru, “tamaduitorul tuturor bolilor”, panaceu universal. Uleiul de neem este utilizat pentru proprietatile sale antiseptice, antiparazitare, antifungice, antibacteriene. Trateaza multe tipuri de afectiuni ale pielii precum dermatita seboreica, ciuperci, eczema, cicatrici, acnee si pori dilatati.
ULEIUL DE CATINA

ULEIUL DE CATINA

Uleiul de catina - Hippophae Rhamnoides Fruit extract - Catina este cunoscuta pentru numeroasele sale virtuti, fiind folosita ca remediu de mii de ani, exista numeroase studii privind valorile nutritionale si medicinale ale acesteia. Continutul nutritional al acestei plante este impresionant: are in compozitie peste 190 de nutrient si fitonutrienti, iar nivelul vitaminei C este de 12 ori mai mare decat intr-o portocala. Uleiul de catina contine acizi grasi esentiali omega-3 si omega-6, carotenoide, fitosteroli, vitamina E si oligoelemente. Contine numeroase substante bioactive care ii confera o actiune puternic antioxidanta, regeneratoare, cicatrizanta si nutritiva. Uleiul de catina incetineste procesul de imbatranire celulara datorita continutului ridicat de coenzima Q10.
UNTUL DE SHEA

UNTUL DE SHEA

Untul de shea - Butyrospermum Parkii Butter - Untul de shea este extras din fructul arborelui de Shea, arbust ce creste in salbaticie, in savanele din Africa. Untul de shea contine vitaminele A, K, E, acizi grasi si antioxidanti naturali, fiind foarte apreciat pentru tratamente naturale in intreaga lume. Este antiinflamator, calmeaza iritatiile, hraneste pielea in profunzime mentinand un nivel optim de hidratare.
UNTUL DE CACAO

UNTUL DE CACAO

Untul de cacao - Theobroma cacao seed butter - Arborele de cacao creste in padurile tropicale din America de Sud. Untul obtinut prin presarea boabelor de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi vegetale, confera excelente proprietati nutritive si emoliente pielii. De asemenea untul de cacao contine triptofan si antioxidanti( polifenoli si flavonoide) dar si calciu, magneziu, zinc, potasiu, vitamina E si vitamina A si un compus similar cafeinei. Este antioxidant, incetineste procesul de imbatranire al pielii, previne deshidratarea, ajuta la prevenirea formarii vergeturilor si la mentinerea elasticitatii.
GEL DE ALOE VERA

GEL DE ALOE VERA

Gel de aloe vera - Aloe Barbadensis - Aloe vera este o planta cu frunze tepoase si carnoase, ce face parte din familia liliaceelor.Bogat in vitamin, oligo-elemente, enzyme si acizi organici, gelul din frunzele de aloe are numeroase beneficia recunoscute in intreaga lume. Este folosit pentru efectul regenerator, reparator, cicatrizant si hidratant al pielii.
CARBUNE VEGETAL ACTIV

CARBUNE VEGETAL ACTIV

Carbune vegetal activ - Charcoal powder - Este o pudra fina, cu o capacitate de absorbtie remarcabila, utilizat in cosmetica pentru proprietatile purifiante si detoxifiante. Este benefic pentru pielea problematica cu acnee, reduce excesul de sebum si ajuta la eliberarea porilor.
ARGILA VERDE

ARGILA VERDE

Argila verde - Montmorillonite - Argila este un produs mineral natural.Argila verde este regina argilelor,diferentiindu-se prin capacitatea ridicata de absorbtie si cantitatea ridicata de compusi minerali naturali. Bogata in minerale si oligoelemente, este ideala pentru remineralizarea si decongestionarea pielii, ajuta la eliminarea excesului de sebum si a impuritatilor.
ULEI ESENTIAL DE LAVANDA

ULEI ESENTIAL DE LAVANDA

Ulei esential de lavanda - Lavandula augustifolia oil - Romanii foloseau levantica pentru a-si improspata baile,originea cuvantului provine din latina “lavare”-a spala. Aceasta planta este un veritabil panaceu, cu proprietati cunoscute de mii de ani. Uleiul esential de lavanda are proprietati calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive si antiseptice nemaipomenite.
ULEI ESENTIAL DE GERANIU

ULEI ESENTIAL DE GERANIU

Ulei esential de geraniu - Pelargonium graveolens - Uleiul esential de geraniu este extras din planta de Muscata, denumita in Latina Pelargonium graveolens.Aroma de geranium este una dulce-florala, fiind recomandat oentru ingrijirea pielii mature, ridate. Este foarte apreciat pentru capacitatea sa de a trata diverse afectiuni cutanate precum eczemele, psoriasis, cuperoza si acnee infectata.
ULEI ESENTIAL DE YLANG YLANG

ULEI ESENTIAL DE YLANG YLANG

Ulei esential de ylang-ylang-Cananaga odorata flower oil - “Floarea florilor” emana un parfum exotic intens si are proprietati antidepresive, afrodisiace si euforizante.Uleiul esential de ylang-ylang este tonic, stimulator, seboregulator si echilibrant al sistemului nervos.
ULEI ESENTIAL DE PALMAROSA

ULEI ESENTIAL DE PALMAROSA

Ulei esential de palmarosa - Cymbopogon martini oil - Palmarosa este o planta erbacee originara din India, mai este cunoscuta si sub denumirea de “Muscata turceasca”.Uleiul esential se deosebeste prin proprietati remarcabile antibacteriene si antifungice.Este apreciat pentru ameliorarea afectiunilor cutanate precum micoze, eczema, dermatite, ingrijirea tenului matur si gras.
ULEI ESENTIAL DE TEA TREE

ULEI ESENTIAL DE TEA TREE

Ulei esential de tea tree - Melaleuca alternifolia leaf oil - Arborele de ceai este un arbore nativ din Australia, prefera zonele mlastinoase, fiind cultivat pe imense plantatii, deoarece este foarte solicitat.Uleiul esential de tea tree are virtuti incontestabile si dovedite, este eficient impotriva infectiilor virale, fungice si bacteriene. Este un antibiotic natural, folosit cu success in tratarea acneei, ciupercilor, negilor, herpesului si iritatiilor.
ULEI ESENTIAL DE PORTOCALE

ULEI ESENTIAL DE PORTOCALE

Ulei esential de portocale - Cistrus aurantium dulcis peel oil - Parfumul sau inviorator aduce prospetime si buna dispozitie. Este un antiseptic natural, recomandat in ingrijirea tenului gras, combate stresul, starile de tensiune si insomnia.
ULEI ESENTIAL DE GRAPEFRUIT

ULEI ESENTIAL DE GRAPEFRUIT

Ulei esential de grapefruit - Ciatrus paradise peel oil - Grapefruitul este nativ in Asia si Indiile de Vest,cultivat in Statele Unite, America de Sud, Brazilia si Israel. Parfumul sau fructat aduce optimism si buna dispozitie. Este utilizat pentru ten gras, congestionat, tratarea celulitei si a retentiei de apa.
ULEI ESENTIAL DE LAMAIE

ULEI ESENTIAL DE LAMAIE

Ulei esential de lamaie - Citrus Limonium - Originara din India, planta de lamaie are flori de culoare alba si a fost pentru prima data adusa in Europa, in antichitate. Cu aroma sa revigoranta, uleiul esential de lamaie, este utilizat pentru ingrijirea tenului cu tendinta de ingrasare,pori infundati, comedoame, par gras si unghii casante.
ULEI ESENTIAL DE BERGAMOT

ULEI ESENTIAL DE BERGAMOT

Ulei esential de bergamot - Cistrus bergamia peel oil - Bergamota este un fruct din categoria citricelor, foarte amar, care se cultiva pentru extragerea esentei din coaja. Uleiul esential de bergamota, pe langa parfumul sau deosebit, este tonic, astringent, antifungic si purifiant. Combate eficient problemele tenului gras: petele post-acneice, acneea, regleaza secretia de sebum si ajuta la tratarea eczemelor.
ULEI ESENTIAL DE LITSEA CUBEBA

ULEI ESENTIAL DE LITSEA CUBEBA

Ulei esential de litsea cubeba - Litsea cubeba fruit oil - Uleiul esential de litsea cubeba este obtinut din fructele unui arbore de talie mica, denumit Litsea cubeba, ce face parte din familia Lauraceae.Cu aroma sa fresh, detine proprietati antivirale deosebite, fiind eficient in combaterea infectiilor comune, precum raceala si gripa. Este tonic, antiinflamator si antiinfectios, util pentru ten gras, acneic si micoze cutanate.
ULEI ESENTIAL DE CITRONELLA

ULEI ESENTIAL DE CITRONELLA

Ulei esential de citronella - Cymbopogon winterianus oil - Uleiul esential de citronella se obtine prin distilarea cu aburi a frunzelor plantelor din familia Cymbopogon, nativa din Sri Lanka si Java. Este antifungic, bactericid, deodorant, insecticid si tonic.
ULEI ESENTIAL DE LEMONGRASS

ULEI ESENTIAL DE LEMONGRASS

Ulei essential de lemongrass - Cymbopogon flexuosus oil - Cunoscuta sub denumiri precum iarba de lamaie sau verbina de India, este intalnita cel mai des in India si Asia de Sud. Cu un miros fresh si un gust usor dulce este folosita in bucatarie ca si condiment sau planta medicinala. Cu aroma sa citrica ierboasa, uleiul esential de lemongrass, este apreciat pentru proprietatile antiseptice, este tonifiant, benefic pentru ten gras si stimuleaza circulatia periferica.
ULEI ESENTIAL DE PATCHOULI

ULEI ESENTIAL DE PATCHOULI

Ulei esential de patchouli - Pogostemon cablin leaf oil - Patchouli sau Paciuli - este o planta originara din Asia, ale carei frunze si esente extrase au fost folosite din timpuri stravechi pentru parfumarea tesaturilor de matase si casmir, dar si pentru virtutile antiseptice si afrosidiace. Contine o serie de principii active cu rol antiinflamator, atiinfectios,regenerator cutanat si cicatrizant.
ULEI ESENTIAL DE CUISOARE

ULEI ESENTIAL DE CUISOARE

Ulei esential de cuisoare - Eugenia caryophyllus leaf oil - Arborele de cuisoare, originar din insulele arhipeleagului indonezian, furnizeaza cuisoarele, un condiment pretios folosit de mult timp in orient. Cunoscut pentru proprietatile puternic antibacteriene si antifungice, uleiul esential de cuisoare este utilizat cu success in infectii cutanate, respiratorii si bucale. Este recomandat pentru micoze, acnee, herpes si zona zoster.

Copyright © LuLu Skincare 2019. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

CONTACT

E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86